CAMİ HALISI MODELLERİMİZ

İbadet mekanlarımız olan camilerimiz, ilk girildiğinde dikkat çeken ise cami halıları. Cami halılarında ülkemizde tercih edilen genelde 4 model vardır. 

Bunların ilki genel olarak küçük tarz camilerde çok sıkı tercih edilen cemaate kolaylık sağlayan saflı cami halısı modelidir. Saflı cami halıları cemaate belirli bir saf gösterir ve daha çok cemmat kapasitesi sunmaktadır bununla birlikte caminin içini de renk uyumuyla ferah göstermektedir. 

İkinci olarak ise göbekli cami halısı 'nı söylememiz mümkündür. Göbekli cami halısı çok tercih edilen fakat genelde saflı ve göbekli cami halısı olarak birlikte sipariş aldığımız bir ürünümüzdür. Cami tabanının tam orta noktası belirlenerek ona göre ölçüler alınır ve büyük bir desen işlenir istenilen renkte ve desende imal edilebilen göbekli cami halısı sizlere ibadet esnasında rahatlık sağlar

Sonraki tercih sıramamız da ise seccadeli cami halısı modellerimiz bulunmaktadır. Seccadeli cami halıları belirli bir camiden kasıt her camide kolayca kullana bilirsiniz. Her camiye farklı bir ambiyans katan seccadeli cami halıları sizlere özel olarak üretilir isteniğiniz renk ve modelde sizlere sunulur.

Son olarak ise naturel cami halısı modellerimiz bulunmaktadır. Natural cami halısı genel olarak daha sade olup 18 farklı model içerisinde üretilmektedir. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi alev almaz yün ile yapılan cami halılarımız. Sizlere ibadet esnasında konfor sağlamak için uzaman kadromuz ile üretilmektedir.
 

Bunların ilki genel olarak küçük tarz camilerde çok sıkı tercih edilen cemaate kolaylık sağlayan saflı cami halısı modelidir.
Okunma Sayısı: 923    
Ekleme Tarihi: 06-04-2019

YORUMLAR

YORUM YAP

Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...
BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN
Gönderiliyor.Lütfen Bekleyiniz...